Den hurtige grøntsagshave for begyndere

Du havde planlagt at anlægge din egen køkkenhave i foråret, men nu er sommeren kommet. Det er dog ikke for sent at begynde at anlægge en køkkenhave. Kom i gang i dag!

Måske ser du smukke grøntsagshaver i dit nabolag og tænker, at det er for sent at begynde. Men selv i begyndelsen af sommeren kan du som nybegynder starte en grøntsagshave. Og det er også hurtigere. Disse tips vil gøre det muligt.

Tip 1: Gå eksklusivt til værks
Spinat og bønner kan stadig dyrkes om sommeren. De vokser meget hurtigt nu. Der kan dog gå meget galt med denne type dyrkning, og hvis du kigger i supermarkedet, er disse grøntsager billige og rigelige mængder.

Gå efter overraskende grøntsager, som du ikke finder i butikkerne. Raddiccio eller rød salat, f.eks. Hvis du dyrker sorten Red of Verona, vil du efter vinteren få et smukt rødt salathoved, som er særlig godt i olivenolie. Dild og palmekål er også gode eksempler på specielle urter og grøntsager, som er begrænsede i udbuddet og lette at dyrke fra sommeren og fremad. Stikkelsbær er et lækkert og smukt bær og er eksklusivt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Avnbøg

Avnbøg (carpinus betulus) er en ideel hækplante til højere hække. De dobbeltsavede blade giver din hæk en særlig karakter. Avnbøgen…

Et arrangement af blå planter på din altan

Valget af dine krukker Hvis du laver et arrangement af blå planter, vil det helt sikkert tiltrække opmærksomhed. Det kræver…